Könnyűszerkezetes épületek kivitelezése, gépkocsibeállók, előtetők, teraszfedések, kerti pavilonok, szaletli és pergola építése.
Minden munkánkra 100% garanciát vállalunk.
Ügyfeleink elégedettsége a mi sikerünk.

 

 

Építtetőként nemcsak bosszúságot, hanem plusz költséget, rengeteg szervezést igényel, ha a kivitelező nem készül el időben. Mi sem szeretjük a munkák csúszását, a határidők tologatását, hiszen vár a következő munka, ezért úgy vállalunk el egy feladatot, hogy nemcsak a kivitelezés minőségére, de a piacon egyedülállóan a határidejére is garanciát vállalunk.

Szakértő kollégáink nem ismernek lehetetlent, mindenre tudnak megoldást. Amennyiben a munka kivitelezése során nehézségekbe ütközünk, közösen keressük meg a lehető legjobb megoldást. Szeretjük az ötletes, egyedi megoldásokat, a szemet gyönyörködtető végeredményt, ügyfeleink elégedettségét. Hisszük, hogy akik már dolgoztattak velünk és elégedettek velünk, azok máskor is minket hívnak, másoknak is ajánlanak minket.

 

 

Építkezel, felújítasz vagy javításra van szükséged?

 

Ácsmunkák A-Z-ig, közel 20 éves tapasztalattal. Referenciáink magukért beszélnek, tekintsd meg a galériában!

Ingyenes helyszíni felmérést, körültekintő tervezést, profi és dinamikus kivitelezést biztosítunk.

Tervezz hosszú távra, tervezz velünk!

Ideiglenes szerkezetek, zsaluzatok és állványok építését is vállaljuk.

 

 

Végleges szerkezetek kivitelezése: új és régi tetők, könnyűszerkezetes épületek, kapuk, faerkélyek, garázsok, gépkocsibeállók, kerti házak, pergolák, fafödémek. Családi házak tetőinek komplett kivitelezését vállaljuk egyéni igények alapján, több évtizedes tapasztalattal.

 

 

Miért válasz minket?

 

  • Ingyenes felmérés és árajánlat
  • A helyszíni felmérést követően személyre szabott árajánlatot készítünk, amely minden lényeges információt tartalmaz.
  • Kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk
  • Az anyagok beszerzését is vállaljuk. Ennek költségét külön megjelenítjük az árajánlatban.
  • Nagy tapasztalattal rendelkezünk
  • 2004 óta vagyunk megbízható szereplői a piacnak, a hosszú évek során szerzett tapasztalatunk, szakértelmünk a garancia munkáinkra.
  • Munkáinkra garanciát vállalunk
  • Az általunk végzett ácsmunkákra 15 év garanciát vállalunk.
  • A határidőkre odafigyelünk

Az alapos felmérésnek, a körültekintő tervezésnek és szakmai csapatunk precíz és rugalmas munkavégzésének köszönhetően tartjuk a határidőket.

Mindig öröm számunkra, amikor egy leendő ügyfelünk egy korábbi ügyfél ajánlására jut el hozzánk, mert a saját szemével látta, mit tudunk. Ez a garanciánál is többet jelent.

 

 

Levesszük a válladról a terhet, az igények felmérését követően elkészítjük árajánlatunkat. Elfogadása esetén megkötjük a szerződést és megkezdjük a tervezést, amelynél a gondosságot és a költséghatékonyságot tartjuk szem előtt. Nem ismerünk lehetetlent, extra igényeket is megvalósítunk. A kivitelezés során a legjobb anyagokat használjuk. Számolhatsz velünk, nem okozunk csalódást, az elvállalt munkákat pontosan, az előírt határidőre teljesítjük.

 

 

Minőségi ácsmunka az ország egész területén

 

Sokéves fennállásunk óta sokféle munkában részt vettünk, így kimagasló tapasztalattal rendelkezünk. A referenciáink magukért beszélnek.

 

 

Ácsmunkára van szükséged?
Megbízható partnert keresel?
Egyeztessünk időpontot!