Cserepes lemez

Cserepes lemez előnyei:

 • Nem reped, nem törik
 • Könnyű
 • Ár érték arány 100%
 • Esztétikus
 • Széles színválaszték
 • Hosszú élettartam
 • GARANCIA

Keressen bizalommal a részletekért a lenti elérhetőségen.

cserepeslemezzel szeretné felújítatni a tetőjét? akkor jó helyen van.

amik minket jellemeznek :

 1. Rövid határídök
 2. korrekt árak
 3. Minőségi munka
 4. Garancia

 

Cserepes lemezzel  rengeteg kokler vállal már munkát , de minőségi munkát annál   kevesebben   tudnak átadni, garancíárol nem is beszélve.

cégünk a splenger bt 2004-óta töretlenül tevékenykedik az építő iparban , azon belül a tető felújításban, igy minden általunk átadott munkára garancíát vállalunk.

 

A cserepeslemez, egy modern tetőfedési lehetőség, ami országszerte nagyon népszerű és közkedvelt tetőfedési anyag. Sokoldalúságának köszönhetően az épületek számos fajtáira felhasználható, legyen szó családi házakról, lakóépületekről, vagy akár egyszerű gépkocsi beállókról.

Stílusában és megjelenésében legjobban hasonlít a hagyományos cserepekre, melyek a házak többségén még ma is látható.

A hagyományos cserepekkel szemben ez a technológia a biztosítéka annak, hogy a cserepeslemezek nem repedeznek, nem törnek. Szállítása és rakodása is egyszerű, kis súlyának köszönhetően. Amennyiben tetőfelújításra lenne szüksége, akkor is válassza a cserepeslemezes megoldásainkat. Hagyományos tetőcserepeit egy esetleges felújítás során is érdemes lecserélni cserepeslemez technológiára, hiszen a cserepeslemezek nem töredeznek, nem repedeznek, megjelenésében és formavilágában is tükrözi a hagyományos cserepek képét.

Színválasztékunkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink számos színvariációt tudnak Önnek mutatni, továbbá helyszíni felmérést követően, javaslatot is tesznek az Ön házának megfelelő tető színére.

A forgalmazott termékeink esetében garanciát vállalunk a lemezekre, legyen szó akár a festékrétegről, akár az anyagról. Kérjük, ha további információt, vagy árajánlatot szeretne tőlünk, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, küldje el hozzánk kérdését, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén.