Felújítasz?
Építkezel?
Válaszd az igényeidnek és a házadnak legmegfelelőbb tetőfedést!

 

Hagyományos cseréptető, cserepeslemez, bitumenes zsindely, korcolt lemeztető készítése, lapostető szigetelése új családi ház építésekor vagy felújításkor. Teljeskörű tetőfelújítás tetőfedéssel. Palatetők, tetők felújítása, előkészítése napelem szereléshez.

 

Az épületek hőjének 25-30%-a a tetőn keresztül távozik.
Legyen a Te házad a kivétel! 

 

Korszerű anyagokkal, nagy szakértelemmel dolgozunk és sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Munkáinkra 100% garanciát adunk.

 

 

Egy háznak a tetőfedés olyan, akár az embernek a ruha. Stílusában, színében jelentősen meghatározza az összhatást. 

Amikor tetőfedő anyagot választasz, egyáltalán nem mindegy, milyen az épület tetőzete, a fedélszék és annak szerkezete. De fordítva is igaz: a héjalás is meghatározza a tetőszerkezet kialakítását. Az esztétikum, az egyéni ízlés is jelentősen befolyásolja, de építéshatósági előírások is hatással lehetnek rá.

Bízza ránk a tetőt érintő munkálatokat! Csapatunk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a tetőfedés, ács- és bádogosmunkák, valamint az ereszcsatorna kivitelezés területén.

 

 

Válassz hosszú távra, válaszd az igényeidnek leginkább megfelelő tetőzetet! Elvárásaid ismeretében tapasztalataink tükrében segítünk a döntésben a felújításnál. 

Akár a klasszikus cserépfedést, akár a könnyű, változatos cserepeslemez tetőket, akár a bitumenes zsindely vagy más fedést választasz, mindegyikben otthon vagyunk. Nézd meg referenciáinkat, amelyekre büszkék vagyunk. A legnagyobb dicséret számunkra elégedett ügyfeleink ajánlása.

 

 

 

 

 

 

Masszív tetőszerkezet esetén válaszd a méltán népszerű cserépfedést, ha változatos és tetszetős tetőt akarsz a közepes vagy meredek tetőhajlászögű házadra.

Választhatsz égetett agyagcserepet hódfarkú, hornyolt- és ennek ikerfüles sajtolt változatai mellett sok egyéb korszerű és felületkezelt típusban, sík, kúpos vagy akár íves héjalásokhoz.

Költséghatékony és tartós megoldás, előnye, hogy bontás után újra felhasználható, valamint a törött darabok cserélhetők. Fagy- és színálló változatban is elérhető.

Időjárásálló, tartós megoldást jelentenek a nagy színválasztékban kapható betoncserepek, amelyek azonban jelentős önsúlyuk miatt masszív tetőszerkezetet igényelnek.

 

 

Ha a cserépfedéshez hasonló fedésképű, de könnyű tetőfedő anyagot szeretnél, válaszd a fémlemezes tetőfedő anyagokat, a cserepes és a trapézlemezeket.

Horganylemez, horganyzott acéllemez vagy alumínium lemez változatok közül választhatsz. Változatos a szín- és profilkialakítás érhető el hagyományos és modern tetőkre. Karbantartásmentes, viharálló, rendkívül tartós.

Korszerű állókorcos lemezfedés minimalista stílusú épületekre, alacsony hajlásszögű tetőkre. Tartós és esztétikus, könnyű tető. Nem korrodálódik, nem korhad, rendkívül időjárásálló. Könnyű és gyors helyszíni munka.

 

CSERÉPLEMEZ FEDÉST VÁLASZTOK

 

Gyors és olcsó burkolási lehetőséget jelentenek a bitumenes zsindely tetőfedő anyagok. Különféle színekben, méretekben és változatokban. Hajlított felületek befedésére is alkalmas. A felerősítéshez egész tetős deszkaborítás szükséges. Kevésbé robusztus tetőkre is ajánljuk.

Pala tetőfedő anyag. Természetes, minőségi kőzetanyag. Esztétikus, nagyon tartós. Élettartam akár 100 év.

Műpala fedés. Viszonylagos olcsósága miatt kedvelt tetőfedő anyag. Homlokzatburkolásra is alkalmas. Kiváló formatartás és időjárásállóság jellemzi. Vállaljuk régi palatetők felújítását, előkészítését napelemek felhelyezése előtt.

 

 

Beázik a lapostető?
A szivárgó víz foltokat hagy a falakon?
Penészedik a fal?
Hőszigetelési problémák vannak?

 

Családi és társasházak, ipari épületek lapostetőinek komplett hő- és vízszigetelése, fényvédelme, valamint elöregedett szigetelések javítása. Problémák feltárása díjmentes állapotfelméréssel. 

Nagy gyakorlattal rendelkezünk bitumenes, TPO és PVC vízszigetelő anyagok alkalmazásában. Lépésálló kivitelben is, korszerű, minőségi anyagokkal. Tetőszellőzők, gépészeti felépítmények, attikák, felépítményszegélyek szakszerű kialakítása.

Tetőkarbantartás akár raktárépületek esetében is.

Gyors és akár sürgősségi munkavégzés. Lapostető szigetelés 10 év garanciával. 2004 óta működünk, és a következő 20 évben is biztosan elér majd bennünket. 

 

 

 

 

 

 

Melyiket tetőtípust válasszam? A helyszíni felmérés során, igényeid figyelembevételével kiválasztjuk a legtökéletesebb megoldást. Családi házak, előtetők, teraszfedések, gépkocsi beállók, minden, amire tető kell.
Tetőhajlásszög, tetőszerkezet, födém teherbírása. Odafigyelünk a részletekre, minden esetben minőségi kivitelezést vállalunk. Szakértő csapatunk rengeteg építési projektben részt vett, nagy tapasztalattal rendelkezünk.

 

 

Miért válassz minket?

  • 2004 óta működünk, ez idő alatt rengeteg építési, javítási projektben részt vettünk. Szakmai felkészültség, folyamatosan képzett kollégák, összeszokott csapat.
  • Országos munkavégzés.
  • Teljeskörű, részletes, díjmentes helyszíni felmérést végzünk, árajánlatunkat ennek alapján készítjük el.
  • Minőség és megbízhatóság. Munkáinkra, az általunk beépített anyagokra 100% garanciát adunk.
  • Rugalmas, gyors munkavégzés.
  • Szerződésben vállalt határidők tartása. Garanciát vállalunk rá.

 

 

Mi vagyunk a te embereid, ha Téged is bosszant az építőiparban lassan bevett szokássá vált kivitelezési határidő csúszás. Rugalmasan és gyorsan végezzük, határidőre készítjük el az elvállalt munkákat. Garanciát vállalunk a pontos kivitelezésre. 
 

  • Az általunk javasolt és beépített anyagokra garanciát vállalunk.
  • Tapasztalat, szakértelem, megbízhatóság.


 

ajánlatkérés *
 *
+36